Websites op maat

Wil je een duidelijke, goed functionerende website die wordt gevonden én gelezen? Nieuw Perspectief ontwikkelt complete websites op maat, passend bij de uitstraling van je bedrijf, voorzien van een heldere structuur en met goed leesbare zoekmachine vriendelijke teksten. Dat doe ik in vier stappen:

Structuur

Een website vormt het visitekaartje van je bedrijf, maar wat wil je er nog meer mee bereiken? Wil je alleen informatie verstrekken over de aard van je bedrijf of moet er ook aandacht zijn voor actuele zaken? Wil je dat bezoekers contact met je opnemen of dat ze iets kopen via je website? Zijn teksten belangrijk of communiceer je liever via beelden? En wat doe je met de reacties van klanten?

Door het stellen van dit soort vragen bepalen we samen het doel en de structuur van je website. Op basis daarvan kan de vormgever aan de slag.

Ontwerp

De eerste indruk telt en dat geldt zeker voor websites. Ik werk daarom graag samen met professionele vormgevers, die een ontwerp maken dat past bij de sfeer van je bedrijf. Zo’n webdesign is niet alleen mooi, maar ook functioneel, zodat bezoekers snel en eenvoudig door je website kunnen navigeren.

Wil je een dynamische website die ook op kleinere apparaten goed zichtbaar is, dan wordt daar bij het ontwerp al rekening mee gehouden. Maar je kunt bij mij ook kiezen voor een statische website, die op alle apparaten hetzelfde laat zien.

Techniek

Een website moet er niet alleen mooi uitzien, maar ook goed functioneren en gebruiksvriendelijk zijn. Je wilt immers niet dat bezoekers voortijdig het scherm verlaten, omdat je website niet snel wordt geladen of omdat ze niets kunnen vinden. Daarom werk ik alleen met webdesigners die verstand hebben van zaken en waarmee ik kan lezen en schrijven.

Het liefst werk ik met WordPress. Dat is een zeer gebruiksvriendelijk up-to-date CMS systeem dat voortdurend wordt beveiligd en geoptimaliseerd. Maar ik heb ook ervaring met Joomla, Composite, Magento en diverse eigen CMS systemen.

Tekst en inhoud

De meeste webdesigners en vormgevers houden zich niet bezig met de inhoud van een website. Zij ontwikkelen het raamwerk en laten de klant de teksten en foto’s aanleveren.

Bij Nieuw Perspectief krijg je een complete website, inclusief content. In goed overleg schrijf ik de webteksten, verzamel ik het beeldmateriaal en plaats ik alles op de website. Daarbij is SEO een belangrijk aandachtspunt, want een website moet immers ook door Google gevonden worden!