Wie of wat is Nieuw Perspectief

Nieuw Perspectief dat ben ik, Monique Molenaar. Vanaf 2008 ben ik zelfstandig ondernemer in het Drentse Vledder. Sindsdien heb ik menig bedrijf geholpen met het verkrijgen van een subsidie, het creëren van een zoekmachine vriendelijke website en het scoren via Google Adwords.

Creatief en gestructureerd

Bij de start van mijn bedrijf kreeg ik het advies om me op één activiteit te focussen. Dat is een lastige, want ik ben creatief én gestructureerd en wilde dat blijven verenigen. Dat begon al met een studie geschiedenis en textiele werkvormen aan lerarenopleiding en universiteit. Daarna was ik beleidsmedewerker bij verschillende bedrijven. Het is dus niet één activiteit geworden. Maar met de combinatie ‘subsidies en websites’ komen mijn beide sterke kanten goed aan bod.

Doordouwer met flexibele partners

Of het nu een subsidie, een website of een Adwords campagne betreft, voor elke opdracht ga ik tot het einde en soms nog verder. Ik ben een doordouwer en volgens sommigen een pietje precies, al vind ik dat zelf wel meevallen. En als ik er zelf niet uitkom dan heb ik flexibele partners waar ik altijd op terug kan vallen, zoals PrimaPrent, Studio Impact en Nijm Webdesign.