Google Ads en SEO

Kuiper Koekange

Kuiper Koekange is een soort winkel van Sinkel met heel veel producten op het gebied van gereedschap, huishoudelijke artikelen, tuingereedschap, speelgoed, vuurwerk en wat al niet meer. In de winkel in Koekange staat veel uitgestald, maar ook online zijn de meeste producten te bestellen.

SEO – online vindbaar zijn

Hoe vinden nieuwe klanten mijn online producten? Met die vraag kwam Ajo Kuiper in 2014 bij mij. Zijn webwinkel bevatte inmiddels duizenden artikelen, maar met de verkoop wilde het nog niet zo vlotten. SEO- zoekmachine optimalisatie was de oplossing. Voor een paar belangrijke productgroepen heb ik de zoekwoorden, URL’s en omschrijvingen zo aangepast, dat die producten wel vindbaar waren. Daarna kon hij het zelf op de overige productgroepen toepassen.

Google Ads – gericht adverteren

Als er veel concurrenten zijn is het niet gemakkelijk om bovenaan in de zoekmachines te komen. Adverteren via Google Ads is dan een oplossing. Voor Kuiper Gaas werkte het geweldig. Vanaf het eerste moment dat de advertenties online stonden, begon de omzet te stijgen. Sindsdien heb ik voor meerdere producten advertenties aangemaakt en vaak met succes. Zoals voor de robot grasmaaiers, Belgisch carboleum en Hoverboards.