22 juni 2017

Webdesign format werkt goed!

Sinds januari van dit jaar werk ik met een vast webdesign concept en dat werkt erg prettig. Samen met PrimaPrent en Nijm Webdesign hebben we tot dit concept besloten om slagvaardiger te kunnen handelen en sneller een website in de steigers te kunnen zetten.

Met bannerfoto en vrij in te vullen rechterbalk

Veel van mijn klanten willen graag per pagina een mooie bannerfoto kunnen plaatsen. Daar hebben we nu ruimte voor ingebouwd. Ook is er vaak behoefte om op elke pagina naast de tekst nog een foto, spreuk of nieuwtje te kunnen plaatsen. Ook dat hebben we ingevuld door een vrij in te vullen rechterbalk te creëren. Doordat deze twee zaken nu geregeld zijn, hoef ik me over de vervolgpagina’s ook niet meer druk te maken. Elke pagina kan apart worden opgemaakt.

Maar wel met een unieke vormgeving

Nou wil dit niet zeggen dat al onze websites dan eenheidsworsten worden. Integendeel. Ook binnen deze onderlinge afspraken weet Harriët nog voor elke klant een unieke eigen vormgeving te maken. En het resultaat voor dit jaar mag er zijn: al vijf websites in de maak en dat binnen een half jaar…